Friday, December 17, 2010

idaman kalbu??

baru je baca blog mmber aku ni..
citer pasal lelaki idaman kalbu...
pe ciri2 lelaki idaman korg?yang tinggi?putih?muka jambu?
hehe..dulu2 masa skool berangan la aku ngan member aku (mayah, shahid, fuzah..member kamceng sampai skang la). aku nak yang hitam manis, mesti tinggi dari aku ( rasa selamat je..kononnya).
kebetulan masa tu aku n member2 aku ni masuk krs..kawad kaki, pagi petang kat padang je dok berkawad...heheh..sangat besh!kenapa?
haa...ni la sebabnya...slalu nya budak2 PKBM pon buat latihan skali ngan ktorg...n paling best budak2 pkbm sumanya lelaki...so boley la ushar cuci mata sket...haha gatai~
yela ciri2 lelaki idaman time aku budak2 kan hitam manis (dak2 pkbm berjemur slalu..kawad kan) n tinggi (of coz la...nak masuk kawad mana bley pendek2..hehe)
kononnya ala2 arjun ramapal gitu...hoho

pas tu masuk m3x apply mintak ATMA, haha...konon2 nanti bley bercinta ngan abg2 army yg macho....hehe..disebabkan niat aku yang tak ikhlas tu, terpaksa la tolak even da dpat interview g ATMA...sedey betul...T_T
tapi bila da matured sket, baru tau...tak semua yang kita idamkan tu terbaik buat kita walaupun da kat depan mata...kalau tanya pasal lelaki idaman aku skang....pe yang ditentukan DIA adalah yang terbaik dan ada hikmah napa DIA aturkan macam tu...walaupun pahit, kita terpaksa terima, sebab itulah yang terbaik....
tapi..ada tapinya...nak juga berangan selagi belum ada status 'puan'...pe salahnya kan...huhue
ciri2nya....syhh..rahsia..ngee^_^

2 comments:

novembertwelth said...

folow kamu sudaa!!! my link atmaanaqisya.blogspot.com

norafifah said...

hee..thanx^_^