Sunday, February 17, 2013

status baru !

alhamdulillah, akhirnya dah 2 bulan aku pegang status isteri orang
setelah hampir 7 tahun mengharungi hubungan jarak jauh wif wan... sampai gak ke jinjang pelamin kan.. :) (sentimental la sangat ayat kan...hewhew)

tapi apa nak buatkan, hubby keja nya asyik ke sana sini
tinggalla aku sorang2...even dok ngan parent aku, still rasa cam sunyi sangat
yela, impian suma orang bila dah kawen nanti mesti ada orang jaga makan pakai, ambil berat sakit pening..tapi aku?? huhue...nasiblaa
amik tau sakit pening sendiri lor nampaknya

orang cakap PJJ nih banyak dugaan
yup! memang banyak dugaan n sangat berbeza PJJ after n b4 kawen
lepas kawen laaaagi banyak dugaan!

haish~#bukan mengeluh tapii....sedey :(#
kadang2 nak mengadu + bercerita kat sapa?
dulu b4 kawen maybe boley la nak mengadu2 kat sapa2 je
sekarang dah pegang title 'puan' nih silap mengadu cerita boley jadi cerita lain pulak kann~

yela, hubby kuar cari rezeki untuk family
tapi bila tanpa hubby tu mula la rasa cam tak disayangi
orang lelaki ni kalo sayang tu bukan diorg nak tunjuk sangat
tapi, pompuan ni lain...cam aku la kan huhue
kalo boley setiap hari nak hubby wish i lap u :P

bukan mengada-ngada, tapi nak kan perhatian je
setiap hari sms 'awk wat pe tu?' pon dah hepi dah tau
tu la selalu lelaki ni susah nak paham pompuan sebab ni la
diorg anggap benda ni remeh je....tapi! sangat bermakna ok

dulu time bercinta bukan main
sehari kalo boley 2-3 kali topup coz nak sms awek kann...sanggup!

dah membebel plak aku ni kan
lari tajuk lor...sesi luahan perasaan pulokk...huhu

#pict wedding xdpat lagi dr OP...sabarr#


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)