Saturday, January 29, 2011

holiday lagi!

yeay~baru je balik holiday kat langkawi then my opismate ajak g cameron....uhuhue(banyak duit ko..cuti je keja ek)
hehe...well kata orang time muda n single la nak enjoy g sana sini ngan member2...even yang nak g 'cuti2 anak dara' ni suma mak2 dara..hoho...hanya aku ngan miza anak dara....
tapi da kata 'cuti2 anak dara'...tak boley la bawa ayah2 teruna k..hehe
nak tambah lagi hepi, bos sponsor hotel n makan katanya la....hehehttp://www.emocutez.com...bawak badan n cuci mata shopping je la...
well...disebabkan aku adalah malas balik kg minggu ni, petang td cuci mata kat tesco n g ambik novel yang aku pesan kat mph....seb baik ada member yang keja kat kedai buku...hehe
sangat senang nak tempah buku yang aku nak...tak payah la g pusing 1 mph tiap2 hari nak cari buku yang aku nak....huhue



1 comment:

shafa_lee85 said...

w0hoiii...nak j0innnnn~